Mediceuticals

‘Mooi haar begint bij een gezond hoofdhuid ‘ , dit is het motto en de kerngedachte  van de produkten van Mediceuticals .

door effecten van onder andere een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de hoofdhuid verstoord raken . Overmatige haaruitval, psoriasis, roos, eczeem, hormonale kwesties, overmatige talgproduktie, chemotherapie haarverlies en hoofdhuidirritatie zijn daar gevolgen van . Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keus voor specifieke produkten . Mediceuticals produkten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerd dermatologische wetenschappers . Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve produkt tegen overmatige haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren . Mediceuticals produkten bevatten geen ingrediënten die in traditionele haarverzorgingsprodukten voorkomen.

Met mediceuticals in huis hebben wij alle tools om uw hoofduid weer gezond te krijgen , wij beschikken tevens over een scope, welke een microscoop is die het haar en hoofdhuid 200 x uitvergroten waardoor wij een zeer goed beeld krijgen wat het probleem is en daarmee ook een goed advies kunnen geven over hoe de problemen met de hoofdhuid op te lossen zijn .

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een hoofdhuidanalyse. Al onze medewerksters zijn getraind om u hoofdhuid te analyseren en u te adviseren hierin . Bel 024-3584063 voor een afspraak